Εκπονηση διπλωματικων εργασιων για το Ακαδημαϊκο ετος 2019-2020

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τον Κανονισμό Σπουδών και τις αποφάσεις της Ε.Δ.Ε. του ΔΠΜΣ, εντός του Β' εξαμήνου του τρέχοντος έτους ξεκινά η διαδικασία επιλογής ή/και εκπόνησης διπλωματικών εργασιών για το Γ' εξάμηνο σπουδών.

Ως καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης της πρότασης διπλωματικής εργασίας, από μέρους των φοιτητών, ορίστηκε η 24η Ιουλίου 2020.

Η διαδικασία ξεκινάει από την ανακοίνωση των διπλωματικών εργασιών προς τους φοιτητές και συνοπτικά είναι η εξής (υπογραμμισμένος ο ρόλος που είναι υπεύθυνος για κάθε βήμα):

  1. Ανακοίνωση θεματικών από διδάσκοντες εντός του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους
  2. Παρουσίαση θεμάτων και θεματικών Διπλωματικών Εργασιών από τους διδάσκοντες προς τους φοιτητές εντός του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους
  3. Κατάθεση πρότασης διπλωματικής εργασίας από φοιτητές / φοιτήτριες μέχρι και τον τελευταίο μήνα του Β’ εξαμήνου (Ιούλιο) σε συγκεκριμένη καταληκτική ημερομηνία που ανακοινώνεται μετά από απόφαση της ΕΔΕ.
  4. Έλεγχος της κατανομής των διπλωματικών στους διδάσκοντες από την ΕΔΕ και έγκριση προτάσεων από την ΕΔΕ  την 1η εβδομάδα του εναρκτήριου μήνα του Γ’ εξαμήνου (Σεπτέμβριο). 
    Σημείωση: Μετά από απόφαση της ΕΔΕ του ΔΠΜΣ, ο κάθε διδάσκων μπορεί να επιβλέπει το πολύ το 30% των φοιτητών για την εκπόνηση Διπλωματικής εργασίας.
  5. Ανάληψη διπλωματικής εργασίας από φοιτητές / φοιτήτριες και διδάκοντες
  6. Κατάθεση εντύπου προόδου με ευθύνη του/της φοιτητή/φοιτήτριας και παρουσίαση της προόδου από τους φοιτητές/φοιτήτριες ενώπιον της 3-μελούς επιτροπής ανά δίμηνο, εκτός εξαιρετικών και ειδικών περιπτώσεων όπως ορίζει ο κανονισμός (π.χ. αναστολή φοίτησης).
  7. Παρουσίαση και αναπομπή ή βαθμολογία της Διπλωματικής Εργασίας.

Προτεινομενα θεματα για Διπλωματικη Εργασια 2019-2020   Διαδικασια & Οδηγιες για τη Διπλωματικη Εργασια

Χρησιμα εγγραφα